Alternate Text
Vill du sälja bilen? Hos oss är det gratis, du behåller din bil under tiden och slipper prutare.
Önskar du hjälp?

Kontakta oss nedan,

vi hjälper dig gärna!

Alternate Text
Vill du köpa bil?
Provkörd av proffs och testad på
190 punkter - med 2 års garanti
Önskar du hjälp?

Kontakta oss nedan,

vi hjälper dig gärna!

Felaktiga inloggningsuppgifter.

Att sälja bil - företag

Sälj din företagsbil/tjänstebil via Garantibil. Den absolut största enskilda kostnaden i allt bilägande är värdeminskningen. Leasingbolag och bilhandelsföretag använder ofta förkortningen TCO (Total Cost of Ownership) som ett säljargument för en enskild bilmodell. TCO är enkelt utryckt ett samlingsord för alla kostnader runt bilen under ägandet - bränsle, däck, service, p-böter, tullavg, skatt, försäkring med mera. Det viktigaste att komma ihåg är att det är en enskild parameter som påverkar den total kostnaden för ditt bilägande över tid mest, värdeminskningen.

Vill du sänka dina bilkostnader? Ta kontroll över värdeminskningen genom Garantibil.

Genom att lägga ut sin bil via oss på Garantibil så når du enkelt ut till en stor marknad via våra mediakanaler och självklart via vår egna e-handelsplats. Vi paketerar din bil med 2 års begagnadbil-garanti och 2 veckors helförsäkring för att göra den än mer attraktiv för den köpintresserade. Det viktigaste är att du kapar ett helt säljled utan att du behöver göra jobbet samtidigt som det är du som får förtjänsten vid försäljningen.

Garantibil är aldrig långt borta

Har ditt företag en vagnpark över hela landet? Då gör vi det enkelt och kostnadseffektivt för dig genom att testa bilen lokalt hos någon av våra 190 teststationer över hela Sverige och bland annat slippa undan onödiga fraktkostnader.

Exempelvis kan föraren av bilen lämna in bilen för ett test i god tid innan det är dags för försäljning och åka kvar i bilen fram till att den är såld, du behöver alltså inte lämna ifrån dig bilen i väntan på att den blir såld.

Garantibil är en tjänst för dig

På Garantibil så vill vi ständigt utveckla vår tjänst för dig och vi vill gärna komma i kontakt med dig och ditt företag för att tillsammans ta ett möte för att anpassa vår tjänst efter dina specifika behov.

Kontakta oss

Tycker du att ovanstående låter intressant och vill veta mer om hur du kan ta kontroll på den enskilt största kostnaden för dina företagsbilar så är du välkommen att höra av dig till oss. Enklast är att skicka e-post, så kontaktar vi dig för att berätta mer, men trevligast är ett telefonsamtal.

Mikael Bergström / Head of Sales
Tel: +4670 935 37 37
mikael.bergstrom@garantibil.se