Alternate Text
Vill du sälja bilen? Hos oss är det gratis, du behåller din bil under tiden och slipper prutare.
Önskar du hjälp?

Kontakta oss nedan,

vi hjälper dig gärna!

Alternate Text
Vill du köpa bil?
Provkörd av proffs och testad på
190 punkter - med 2 års garanti
Önskar du hjälp?

Kontakta oss nedan,

vi hjälper dig gärna!

Felaktiga inloggningsuppgifter.

Våra partners

Det ledande företaget i Norden på området garantitjänster för fordonsmarknaden. Företaget grundades 1999 och affärsidén är att hjälpa nybils- och begagnathandeln skapa en ökad trygghet för bilköparen genom att erbjuda anpassade garantier.

www.svenskbilgaranti.se

Autovista levererar underlag till Garantibils snabbvärderingstjänst. Autovista använder sig av en kombination av marknadsanalyser och statistiska modelleringar för att skapa pålitlig och relevant data samt information vad gäller fordonsmarknaden.

www.autovista.se

Ett företag som idag driver besiktningsanläggningar på orter i södra Sverige upp till Mälardalen. Med 500 anställda besiktar de alla typer av fordon, från personbil och husvagn till lastbil och släp. Ambitionen är att sätta en ny standard för bilprovning i Sverige. Därför erbjuder företaget möjlighet till utökade kontroller av bilarnas elektronik och skick för att öka säkerheten, hållbarheten och totalkostnaden över tid.

www.besikta.se

Med närmare 100 stationer från Skurup till Karesuando är Bilprovningen Sveriges ledande och enda rikstäckande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen ägs av svenska staten och har sedan starten 1963 besiktat fler än 200 miljoner personbilar. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus arbetar Bilprovningen för säkra fordon och en bättre miljö. Läs mer på bilprovningen.se

www.bilprovningen.se

Bisnode är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd i form av digital affärs-, marknads- och kreditinformation. Garantibil hämtar in, med hjälp utav Bisnode, adressuppgifter, bilinformation och data från Transportsstyrelsen.

www.bisnode.se

En fullskalig plåt- och lackeringsverkstad som utför service och reparationer av högsta kvalitet. Verkstaden utför även Garantibilstester åt utvalda samarbetspartners. BR Stockholm Bilverkstad har funnits i Farsta sedan 1983 och är en auktoriserad Mekonomen Fleet verkstad. De är också fullständigt ISO-certifierade och har högsta kreditvärdighet (AAA).

www.brstockholm.se

En modern och kundorienterad bilbesiktning som finns på flera orter i Sverige. Deras mål är att bilprovning ska vara lite smidigare och trevligare. Det handlar till exempel om drop-in-tider, personligt bemötande, servicetänkande och att finnas där människor finns. Med erfarenhet från åtta internationella marknader har Carspect kraften och kunskapen att göra det bra.

www.carspect.se

En nytänkande utmanare på den svenska försäkringsmarknaden som erbjuder sakförsäkringar. Moderna Försäkringar är en del av Tryg, som är en av Nordens största försäkringskoncerner. Tillsammans försäkras över 2,7 miljoner privatkunder och över 140 000 företag i Norden.

www.modernaforsakringar.se

Specialist på bilfinansiering. MyMoneys lånetjänster är personanpassade med goda villkor för att passa de flesta personers behov. Du får även en personlig rådgivare som hjälper dig med lånet. Med MyMoney billån erbjuds du som är över 18:

  • Lånelöfte som är giltigt i 30 dagar.
  • Låna upp till 80% av bilens värde.
  • Flexibel löptid.
  • Fördelaktig ränta.
  • Lånet går att lösa när som helst utan kostnad.
  • Kreditförfrågan är helt utan kostnad.
  • Ansökan är inte bindande.

www.mymoney.se

Nordea är det största finansiella företaget i Norden med nästan 30 000 anställda. Tack vare vårt klientmedelskonto hos Nordea kan vi erbjuda våra kunder en säker betalningslösning. Vårt klientmedelskonto är helt separat från vår verksamhet och skulle Garantibil hamna på obestånd säkerställer det särskilda kontot för klientmedel att dessa pengar återbetalas till dig som kund.

www.nordea.se

Ett av Sveriges största drivmedelsbolag med cirka 700 stationer över hela landet och ytterligare drygt 70 anläggningar för tung trafik. Därför hänvisar vi alla överlämningar mellan köpare och säljare till en OKQ8-station närmast säljaren. Självklart har vi förhandlat fram några extra fördelar för våra kunder.

www.okq8.se

Opus Bilprovning erbjuder kontrollbesiktning och registreringsbesiktning av alla slags fordon samt en rad tilläggstjänster för tryggt och ekonomiskt fordonsägande. Opus Bilprovning ingår i Opus Group som arbetar med miljö- och säkerhetskontroll av fordon över hela världen. Opus Bilprovning räknas till världens tekniskt mest avancerade bilprovningsföretag och kontrollerar årligen runt 17 miljoner fordon.

www.bilprovning.se