Alternate Text
Vill du sälja bilen? Hos oss är det gratis, du behåller din bil under tiden och slipper prutare.
Önskar du hjälp?

Kontakta oss nedan,

vi hjälper dig gärna!

Alternate Text
Vill du köpa bil?
Provkörd av proffs och testad på
190 punkter - med 2 års garanti
Önskar du hjälp?

Kontakta oss nedan,

vi hjälper dig gärna!

Felaktiga inloggningsuppgifter.
Sälja bilen Sälj din bil på Garantibil och vi sköter hela försäljningen, fotograferar bilen och hjälper dig sätta rätt pris
Köpa bil När du köper en Garantibil får du alltid 2 års begagnadbil-garanti och 2 veckors helförsäkring. Vi ser även till att dina pengar är säkra tills du godkänt bilen.
Vad kostar det? Att sälja din bil på garantibil kostar inget. Köparen betalar en klubbavgift samt en fast summa för garanti och försäkring.
Garantibilstestet Alla bilar som säljs via Garantibil genomgår en inspektion på 190 punkter och provkörs av en oberoende besiktningsman.

Vanliga frågor om Garantibil

Vi finns genom våra testpartners tillgängliga på ett 100-tal stationer över hela Sverige. Vi tar ingen avgift för att sälja bilen och har alltid ett och samma fasta pris för våra köpare, detta pris ändras inte i takt med att värdet på bilen ökar. Du som säljare behåller bilen fram till den är såld. Vi låter en opartisk bilprovare testa bilen på 190 punkter. Sen förser vi bilen med 2 års begagnadbil-garanti och 2 veckors helförsäkring som ingår i priset som köparen betalar.


Att sälja din bil på garantibil kostar inget. Du får ett Garantibilstest (bilen testas på 190 punkter av opartisk bilprovare) och en professionell värdering av en värderingsman förordnad av Sveriges Handelskamrar. Dessutom ingår annonsering av din bil på Blocket, Bytbil, AutoUncle och DN Motor. Det enda du förbinder dig till som säljare är att ge Garantibil 45 dagar att sälja din bil. I priset som köparen betalar för bilen har Garantibil lagt på Trygghetspaketet (värde 4000 kr) för vilket inkluderar en 2-veckors helförsäkring och 2 års begagnadbil- garanti. Köparen betalar också en klubbavgift på 3 995 kr vid vunnen auktion.


Som köpare av en bil på Garantibil betalar du en fast klubbavgift om 3995 kr. För detta får du en bil som är testad på 190 punkter av opartisk bilprovare och värderad av en värderingsman förordnad av Sveriges Handelskamrar. Alla bilar kommer dessutom med Garantibils Trygghetspaket; 2 års begagnadbil-garanti från Svensk Bilgaranti och 2 veckors helförsäkring från Moderna Försäkringar. Trygghetspaketet är inkluderat i det pris du betalar för bilen.


Alla bilar på Garantibil säljs på auktion. Hittar du en bil som du är intresserad av att köpa så lägger du ett bud. Vi skickar ett sms om någon bjuder över dig. Du kan också skapa en budagent som sköter budgivningen åt dig upp till ett viss summa. Tänk på att lagt bud är bindande. Om du har högsta budet efter avslutad auktion, och budet kommit upp i säljarens acceptpris, vinner du budgivningen och får köpa bilen. Vi ber dig då betala in köpesumman (det vinnande budet + 3 995 kr i klubbavgift) inom 1 bankdag. Efter att din betalning registrerats kommer du att få säljarens kontaktuppgifter för att planera upphämtning av bilen.


För att en säljare ska kunna sälja sin bil genom Garantibil så smidigt och enkelt som möjligt så döljer vi registreringsskylten på alla bilder på bilen. Detta är för att säljaren inte ska bli kontaktad av spekulanter. Istället så tar vi på Garantibil emot alla samtal, mail och frågor kring bilen.


Vi adderar ett Trygghetspaket till alla bilar som säljs på vår sajt och kostnaden på 4 000 kronor för Trygghetspaketet är inbakat i bilens pris. Trygghetspaketet innehåller 2 veckors helförsäkring, 2 års begagnadbil-garanti samt att bilen testats på 190 punkter innan den lagts ut för försäljning. Den 2-åriga garantin gäller tills bilen passerar 12 år eller rullar förbi 23 000 mil. Vi erbjuder bilgarantin i samarbete med AB Svensk Bilgaranti. Garantin börjar gälla i samma stund som köpeavtalet signeras av köpare och säljare.