Alternate Text
Vill du sälja bilen? Hos oss är det gratis, du behåller din bil under tiden och slipper prutare.
Önskar du hjälp?

Kontakta oss nedan,

vi hjälper dig gärna!

Alternate Text
Vill du köpa bil?
Provkörd av proffs och testad på
190 punkter - med 2 års garanti
Önskar du hjälp?

Kontakta oss nedan,

vi hjälper dig gärna!

Felaktiga inloggningsuppgifter.
Sälja bilen Sälj din bil på Garantibil och vi sköter hela försäljningen, fotograferar bilen och hjälper dig sätta rätt pris
Köpa bil När du köper en Garantibil får du alltid 2 års begagnadbil-garanti och 2 veckors helförsäkring. Vi ser även till att dina pengar är säkra tills du godkänt bilen.
Vad kostar det? Att sälja din bil på garantibil kostar inget. Köparen betalar en klubbavgift samt en fast summa för garanti och försäkring.
Garantibilstestet Alla bilar som säljs via Garantibil genomgår en inspektion på 190 punkter och provkörs av en oberoende besiktningsman.

Vanliga frågor om Garantibil

Vi finns genom våra testpartners tillgängliga på ca 190 stationer över hela Sverige. Vår tjänst är gratis för säljare och har alltid ett och samma fasta pris för våra köpare, detta pris ändras inte i takt med att värdet på bilen ökar. Vi låter opartiska proffs testa bilen på 190 punkter. Sen förser vi bilen med 2 veckors helförsäkring och 2 års begagnadbil-garanti.


Att sälja bil via oss är gratis. Du får ett Garantibilstest (bilen testas på 190 punkter av opartisk bilprovare), professionell värdering av en värderingsman förordnad av Sveriges Handelskamrar och ett rekommenderat acceptpris. Då ingår också annonsering på blocket.se och tillgång till att sälja bilen med helförsäkring och 2 års begagnadbil-garanti.


Du som köper en begagnad bil via Garantibil får en bil som är testad på 190 punkter av opartisk bilprovare, värderad av en värderingsman förordnad av Sveriges Handelskamrar, helförsäkrad och försedd med 2 års begagnadbil-garanti. Detta till en fast klubbavgift om 2 995 kr.


Hittar du en bil du gillar lägger du bud på den. Du kan välja att lägga ett manuellt bud eller ett maxbud. Ett manuellt bud höjer med minst 500 kr och alltid med jämna 500-lappar. Tänk på att lagt bud är bindande. I slutskedet kan det komma flera bud på kort tid vilket förlänger sluttiden. Om budgivningen kommit upp i säljarens acceptpris och du har högsta budet när auktionen avslutas, vinner du budgivningen och får köpa bilen. Då förväntas du betala budsumman samt en klubbavgift på 2 995 kronor inom 1 bankdag. Samtliga bud är synliga för både säljaren och köparen.


För att en säljare ska kunna sälja sin bil genom Garantibil så smidigt och enkelt som möjligt så döljer vi registreringsskylten på alla bilder på bilen. Detta är för att säljaren inte ska bli direkt kontaktad av spekulanter. Istället så tar vi på Garantibil emot alla samtal, mail och frågor kring bilen.


Vi adderar ett Trygghetspaket till alla bilar som säljs på vår sajt och kostnaden på 4 000 kronor för Trygghetspaketet är inbakat i bilens pris. Trygghetspaketet innehåller 2 veckors helförsäkring, 2 års begagnadbil-garanti samt att bilen testats på 190 punkter innan den lagts ut för försäljning. Den 2-åriga garantin gäller tills bilen passerar 12 år eller rullar förbi 23 000 mil. Vi erbjuder bilgarantin i samarbete med AB Svensk Bilgaranti. Garantin börjar gälla i samma stund som köpeavtalet signeras av köpare och säljare.